Η απάντηση της Νίκης για Σκαθαρούδη, με αποδείξεις

Σε ανακοίνωσ12079302_1498083777157116_8891168353717910170_nη η οποία συνοδεύεται από την απόδειξη της τραπεζικής συναλλαγής πληρωμής του Γιώργου Σκαθαρούδη, προχώρησε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να καθυστέρησε να πληρωθεί, ούτε καν δύο μέρες, όμως αυτός προφανώς και δεν ήταν ο λόγος της αποχώρησής του. Ο παίκτης δεν ήθελε να υπογράψει το συμβόλαιο για το σπίτι που νοίκιασε η ομάδα και που είχε πληρωμένο η διοίκησή της, δείχνοτας σημάδια πως ήθελε να αποχωρήσει. Το μήνυμα του κ. Τζήμα είναι ξεκάθαρο για τέτοιες περιπτώσεις και εκπτώσεις στην προσήλωση των ποδοσφαιριστών δεν γίνονται.

Η ανακοίνωση της Δ.Ε. και του κ. Τζήμα για την αποδέσμευση του Γιώργου Σκαθαρούδη:

«Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σ.Τζήμα και την Δ.Ε η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Σκαθαρούδη διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, η αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου καθόσον έχει δηλωθεί δημόσια ότι θέση στην ομάδα θα έχουν ποδοσφαιριστές που θα είναι προσηλωμένοι στο στόχο το πρωτάθλημα και τίποτε άλλο. Άλλωστε η ομάδα έχει ανάγκη από δυο παίκτες. Έναν στην άμυνα και έναν στην επίθεση. Περαιτέρω με όλο και περισσότερο ορατή την άνοδο θα γίνουν και επιπλέον προσθήκες με εμπειρότερους ποδοσφαιριστές. Του ευχόμαστε καλή τύχη από καρδιάς!!»

Ο κ. Τζήμας δημοσίευσε την τραπεζική συναλλαγή, σύμφωνα με την οποία η κατάθεση της προκαταβολής των 2000€ έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Δηλαδή ούτε καν δύο μέρες από την συμφωνημένη ημερομηνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *