Κλ. Κόλα: «Όχι άγχος, αλλά ανυπομονησία για την Κυριακή»

79e1b78369e0a6765ba6ef861dbfec19_l

Από τη μεριά του ο μέσος της Νίκης Κλεβί Κόλα, που φιλοξενήθηκε στα στούντιο του Blue Heart, ανάφερε για το μεγάλο ντέρμπι του Βόλου την προσεχή Κυριακή:

«Από μικρός που πήγαινα στο γήπεδο και έβλεπα αυτά τα παιχνίδια, σκεφτόμουν το μέλλον και έλεγα να φτάσω να παίξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Το περιμένουμε με πολλή ανυπομονησία. Δεν υπάρχει άγχος, αλλά ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή, ώστε να παίξουμε το παιχνίδι. Εμείς δε θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε προσγειωμένοι, να κοιτάξουμε τον στόχο μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Επίσης στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει στη Νίκη. Είναι ομάδα μεγάλη και για μας ειδικά που είμαστε από δω είναι τιμή μας να φοράμε τη φανέλα της. Φέτος οι παίκτες είναι πιο κοντά ηλικιακά και κάνουμε περισσότερη παρέα. Ο καθένας έχει εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη του για το τι θα κάνει. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Τις δύο ήττες που κάναμε τις ξεπεράσαμε σωστά. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά μεταξύ μας, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Θεωρώ ότι ειδικά η πρώτη ήττα με τον Ρήγα μας έκανε καλό.

Η δίψα που έχουν οι εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές της Νίκης υπερνικά τους έτοιμους ποδοσφαιριστές. Θέλω να διακριθώ με την ομάδα της Νίκης. Αυτό είναι που σκέφτομαι και όσο περισσότερο καιρό να μείνω εδώ στην ομάδα. Είναι η ομάδα της πόλης μου, η ομάδα που υποστηρίζω. Αν μπορέσω με τη Νίκη ν’ ανέβω σε μεγαλύτερη κατηγορία, θα ήταν το καλύτερο σενάριο για μένα. Έχω βάλει ένα γκολ με τη φανέλα της Νίκης με τον Φωκικό κι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή μου μέχρι στιγμή με την ομάδα».

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *