Φάτσης: “Η Νίκη θα υπάρχει για άλλα 100 χρόνια”

38d118068f44b7ed7961b9c1a8a77a3b_L

Ο κ. Φάτσης ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο από τους παράγοντες των κυανόλευκων στην εκδήλωση της Παρασκευής, αναφέροντας τα εξής:

“Καλησπέρα σε όλους σας. Ευχαριστούμε πολύ που είστε κοντά μας σήμερα, η παρουσία σας είναι δυναμική και πολυπληθής. Σήμερα η μέρα είναι συμβολική και ιδιαίτερη, καθώς η Νίκη σβήνει 92 κεράκια (σ.σ. στο σημείο αυτό ανέγνωσε την απόφαση της 19-8-1924, με την οποία η «Προσφυγική» καταχωρίστηκε ως η πρώτη επίσημη ποδοσφαιρική ομαδα στο βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Βόλου). Καλούμαστε να συνεχίσουμε την ιστορία της ομάδας αυτής, των προγόνων μας, των παππούδων μας και των πατεράδων μας. Σίγουρα, Νίκη υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για άλλα 100 χρόνια.

Επειδή σήμερα γιορτάζουμε την παρουσίαση της φανέλας του ποδοσφαίρου, θα ήθελα να αναφέρω πως το τμήμα αυτό, με πρόεδρο και ηγέτη του τον κύριο Τζήμα θα πετύχει, καθώς ο ίδιος εγγυάται πως η ομάδα μας θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα γίνει ακόμα ένα όνειρο ετών πραγματικότητα, καθώς οι Ακαδημίες της ομάδας θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο και μοντέρνο σπίτι. Είναι θέμα ημερών, αρχές Σεπτέμβρη θα κόψουμε “κορδέλα”. Εύχομαι, μέσω αυτού, τα παιδιά που θα συγκεντρωθούν τη νέα χρονιά να είναι πολύ περισσότερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Φέτος, έχουν δραστηριοποιηθεί πολλά παιδιά σε πολλές θέσεις και στο τεχνικό και στο διοικητικό τομέα. Παιδιά που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και τώρα είναι πολύ περισσότερο. Όλη τη μέρα ασχολούνται με τα δρώμενα της Νίκης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς.

Επίσης, καλωσορίζουμε στη σημερινή βραδιά τον κύριο Λεονάρντο Ταουρατόλο, εκπρόσωπο των Βαλκανίων της εταιρείας Legea, που δε θα ντύσει μόνο την ανδρική ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες. Επιλέγουμε, λοιπόν, όλο το τμήμα να έχει κοινές ενδυματολογικές επιλογές.

 Τέλος, να ευχηθώ υγεία σε όλους, καλή επιτυχία στον κύριο Μπίλη και τα παιδιά του και εύχομαι του χρόνου τέτοιες μέρες να πανηγυρίζουμε την άνοδό μας στη Football League”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *