Με αλλαγές στο ρόστερ θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν η Νίκη

Στη Νίκη περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της κατηγορίας που θα παίξει η ομάδα, αλλά επειδή οι πιθανότητες συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ είναι πολλές, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό ρόστερ. Πάντως, σε σχέση με το περσινό θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές.

Η μη επίτευξη του αγωνιστικού στόχου που είχε η Νίκη τη σεζόν 2018-19 (η απευθείας άνοδος ή έστω η άνοδος μέσω των μπαράζ), επηρεάζει και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Και αυτό διότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει η ομάδα.
Το πιθανότερο είναι να παίξει στη Φούτμπολ Λιγκ, αντικαθιστώντας τον φορτωμένο με χρέη Ηρακλή. Πάντως, ο «Γηραιός» κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να μείνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και χθες εκδικάστηκε το αίτημά του στην Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, να λάβει μέρος στη Σούπερ Λιγκ 2 και μάλιστα χωρίς χρέη.

Ο Ηρακλής υποστήριξε ότι άδικα υποβιβάστηκε το 2011 και ζήτησε την μερική αποκατάστασή του, μέσω της τοποθέτησής του στη Σούπερ Λιγκ 2. Βεβαίως το ενδεχόμενο τοποθέτησης της ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω του πρωτογενούς ΑΦΜ της, στη 2η τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, θα συνοδεύεται από πλήρη απαλλαγή οικονομικών υποχρεώσεων, με βάση την «τροπολογία Παναχαϊκής», λόγω του ότι τα χρέη σε εκείνη την εταιρική χρήση δημιουργήθηκαν προ του 2015. Φυσικά ενδεχόμενη δικαίωση του Ηρακλή θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Πάντως, στη Νίκη προετοιμάζονται για τη Φούτμπολ Λιγκ και θέλουν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ αντάξιο της κατηγορίας. Ο Ισαάκ Χοβέ, που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αφού φέρεται να τα έχει βρει με τον Αλέξανδρο Παπακωνσταντίνου, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Ρήγα Στύλλα ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Ο Ισπανός προπονητής έχει δηλώσει ότι οι συμπατριώτες του Ανιέτε και Κάλβο βρίσκονται στο στόχαστρο της Νίκης. Ο Ισαάκ αυτές τις ημέρες έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για να παρακολουθήσει και άλλους παίκτες, που είναι πιθανόν να θελήσουν να αγωνιστούν στην Ελλάδα.
Από εκεί και πέρα, άνθρωποι της Νίκης βρίσκονται σε επαφές με τους παίκτες από την περσινή ομάδα. Υπολογίζεται ότι περίπου μία δεκάδα ποδοσφαιριστών θα παραμείνει, με τους Αποστολίδη και Ιορδανίδη να θεωρούνται σίγουροι. Στον αντίποδα, ήδη παρελθόν αποτελεί ο Κέρι.

Ο Παπαδόπουλος φέρεται να μην τα βρίσκει με τους «κυανόλευκους», ενώ ο Δεμηρτζόγλου λογικά θα συνεχίσει στον Πιερικό για να είναι κοντά και στην μονάδα που θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Επίσης, ο Τάσος Καντούτσης αναμένεται να επιστρέψει στην Καλαμάτα, ενώ οι Τσεμπερίδης και Ρόβας έχουν ήδη υπογράψει σε Τρίγλια και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα. Τέλος και ο νεαρός Βουρδάκης θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα τη νέα σεζόν.

e-thessalia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV