Στο ξενοδοχείο Πορταριά από χθες η αποστολή της Νίκης

Μεγάλη…. κινητικότητα είχε η χθεσινή ημέρα για τη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» άφησαν το Αρχοντικό Κλείτσα και πλέον διαμένουν στο ξενοδοχείο «Πορταριά». Χθες προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές πήραν τα πράγματά τους μετά την πρωινή προπόνηση και τα μετέφεραν στον νέο τόπο φιλοξενίας τους, όπου εγκαταστάθηκαν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα προετοιμασίας ήταν ολύ έντονο ήταν το τελευταίο διήμερο για τους «κυανόλευκους». Το πρωί της Κυριακής η προπόνηση δεν περιείχε καθόλου μπάλα, με τους ποδοσφαιριστές να επιδίδονται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζόρνταν Ντομίνγκες και ο Βαγγέλης Λίτσιος, ενώ απών ήταν ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε ένα προσωπικό πρόβλημα και για τον λόγο αυτό εξασφάλισε άδεια. Μάλιστα δεν συμμετείχε στο προπονητικό διπλό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.
Εκεί ο κόσμος της Νίκης έδωσε το «παρών» θέλοντας να διαπιστώσει από κοντά τη δουλειά που γίνεται στην Πορταριά από τον Ισαάκ Χοβέ. Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε αρκετά σχήματα και πρόσωπα και σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Η αλήθεια είναι πως οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να διασκεδάζουν το «διπλό» προσφέροντας όμορφες στιγμές στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πορταριάς. Αναμφίβολα το πιο ωραίο στιγμιότυπο πρόσφερε ο Αντόνιο Ροχάνο. Μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε πλασαριστά, ο Αργεντινός σέντερ φορ έγινε κάτοχος της μπάλας, την έφερε στο δεξί το πόδι και από πλάγια θέση με πλασαριστό σουτ την έστειλε συστημένη στο «παραθυράκι» της εστίας του Κώστα Παπαδόπουλου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Πράγματι επρόκειτο για ένα πανέμορφο γκολ, με τους φιλάθλους να αποθεώνουν τον 28χρονο στράικερ για την έμπνευσή του.
Ο Αντόνιο Ροχάνο συνολικά σημείωσε δύο τέρματα, όπως και ο Γκιγιέρμο Μασκουνιάν. Από μία φορά σκόραραν ο Αλεχάντρο Κρουθ και ο Απόστολος Τσιώλης.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV