ΑΕΚ: Το 48ωρο για Πογέτ

Κρίσιμες είναι η Τρίτη (27/8) και η Τετάρτη (28/1) για την ανάληψη ή όχι της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκουστάβο Πογέτ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Τη μορφή του... κατ' επείγοντος έχει λάβει η ανάληψη της τεχνικής ευθύνης από τον μόνιμο αντικαταστάτη του Μιγκέλ Καρντόσο στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου θα επιχειρήσει ως υπηρεσιακός στα επόμενα δύο ματς, απέναντι στην Τραμπζονσπόρ και στον Αστέρα Τρίπολης.

Για το λόγο αυτό, ο Ίλια Ιβιτς, ο οποίος από το μεσημέρι είναι και επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr πατάει γκάζι στην υπόθεση Πογέτ προκειμένου να γνωρίζει άμεσα, αν θα πρέπει να στραφεί αλλού.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να επιστρέψει, η ΑΕΚ είναι μια προοπτική από αυτές που δεν του έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, δελεάζεται από την πιθανότητα να είναι ο πρώτος προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στην "Αγιά Σοφιά", ωστόσο απαιτεί εγγυήσεις (και) για προσθήκες, αν όχι τώρα, σίγουρα τον ερχόμενη Γενάρη, βάσει των όσων θα διαπιστώσει εφόσον αναλάβει ξανά.

Διαβάστε περισσότερα 

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV