Αγιασμός στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου(ακαδημίες, αθλητικό κολέγιο, γυναικείο και Κ17) της Νίκης Βόλου.

Στον αγιασμό παρευρέθησαν μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη και των ακαδημιών, αθλητές, προπονητές καθώς και γονείς.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε πρωτίστως υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους.

Όπως δήλωσε «Το μέλλον της Νίκης Βόλου είναι εδώ με όλους εσάς και όλα τα παιδιά της Νίκης που βρίσκονται στην οικογένεια του Συλλόγου και την Κ17 που μετά από πέντε χρόνια ξαναδημιουργήθηκε και θα συμμετέχει σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με 19 αγωνιστικές σε όλη την Ελλάδα. Καταφέραμε να έρθουν παιδιά και να στελεχώσουν την ομάδα κι ευχαριστώ και παράγοντες από άλλες ομάδες που βοήθησαν.

Είμαστε σε ένα χώρο που τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά θα δούνε να διαμορφώνεται, σε ένα όνειρο ετών. Σε τρεις μήνες οι εργασίες στο «Παντελής Μαγουλάς» θα έχουν ολοκληρωθεί και θα διαμορφωθεί ένας μοντέρνος αγωνιστικός χώρος, ενώ στη συνέχεια σειρά έχει ο χώρος του ΟΣΕ που θα δημιουργηθεί μια κοιτίδα πολιτισμού κι αθλητισμού στη Ν.Ιωνία με την υπογραφή της Νίκης Βόλου. Θα δημιουργήσουμε μια υπεραξία στο Σύλλογο καθώς τώρα έχουμε πολλά νικιωτάκια τα οποία λόγω χώρου, αθλούνται σε άλλους Συλλόγους.

Με την ολοκλήρωση των έργων, κάθε παιδί της Μαγνησίας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο θα έρθει στη Νίκη Βόλου. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα για το αύριο του Συλλόγου».





ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV