Κώστας Καραγεωργόπουλος: "Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε σπασμωδικές κινήσεις"


Ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, σε τηλεφωνική παρέμβασή του στην ραδιοφωνική εκπομπή "Λάσπες Μπλε" στο BlueHeart FM 105.1 μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τις μελλοντικές κινήσεις της διοίκησης, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ιάλυσο στη Ρόδο, με 1-0.

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος ανέφερε πως όλα τα στελέχη της ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Νίκης Βόλου στις καλές και κακές στιγμές και αφουγκράζεται τον κόσμο, ενώ τόνισε ότι η απογοήτευση και η αγανάκτηση από ένα μεγάλο μέρος του φίλαθλου κοινού είναι δικαιολογημένη. Αποκάλυψε μάλιστα πως η διοίκηση σκέφτεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές -προσθαφαιρέσεις, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν σπασμωδικές κινήσεις.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

Για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής:
"Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη μέχρι στιγμής από τα αποτελέσματα που έχουν έρθει σε αγωνιστικό πλαίσιο και σε καμιά περίπτωση η βαθμολογική συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει τις βάσεις που έχουν τεθεί, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, στο οποίο η ομάδα ήταν κακή.
Όμως επειδή έχουμε καταστήσει σαφές από την αρχή ότι υπάρχει μια διαφορετική πολιτική και νοοτροπία, δεν πρόκειται να μπούμε στο τρυπάκι των βιαστικών κινήσεων."

"Είμαστε πολύ κοντά στην ομάδα, στο αγωνιστικό της τμήμα και προσπαθούμε να θωρακιστούμε σε πολλά επίπεδα, στον αγωνιστικό τομέα και ενδεχομένως να υπάρξουν είτε κάποιες προσθαφαιρέσεις είτε κάποιες μεμονωμένες προσθήκες, με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Από χθες το απόγευμα αφήσαμε τη στενοχώρια πίσω, μελετάμε πολύ προσεκτικά τα προβλήματα που υπάρχουν και δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό, οπότε δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σύντομα ώριμες, συνειδητοποιημένες και εύστοχες αλλαγές σε αυτό το κομμάτι.

Βλέπουμε κάθε τοποθέτηση, σε κάθε μέσο (εφημερίδες, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες), λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν το παράπονο του κόσμου, είμαστε κομμάτι των φιλάθλων της Νίκης και γι'αυτό δεν θέλουμε να απέχουμε. Είμαστε απογοητευμένοι από το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά, για ακόμη μια φορά, θα τονίσω πως σε καμιά περίπτωση δεν θα τα αλλάξουμε όλα εν μία νυκτί."

Για το ιατρικό δελτίο της Νίκης Βόλου:
"Δυστυχώς, λόγω των χρονικών συγκυριών, η ομάδα δεν έκανε την προετοιμασία που χρειαζόταν με αποτέλεσμα να της βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Οι παίκτες μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά χωρίς μεταβατικό στάδιο και κλήθηκαν να δώσουν το χίλια τοις εκατό για να παίρνουν τα αποτελέσματα. Προσπαθούμε ωστόσο να καλύψουμε τα κενά."

Για τις δυο αναγκαστικές αλλαγές με τον Ιάλυσο:
"Ο Παγώνης και ο Κρουθ, τα δυο τελευταία θύματα της μικρής προετοιμασίας, θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία και θα δούμε το μέγεθος του τραυματισμού τους τις επόμενες μέρες."




ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV