Δίκαιη ήττα για την Νίκη Βόλου

Την ήττα με 75-82 γνώρισε η ομάδα μας από τον Αίολο Τρικάλων, πληρώνοντας το πολύ κακό της πρώτο ημίχρονο και στερούμενη της υπηρεσίες του τραυματία Γιώργου Παρασκευά.

Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων και δίνουμε συγχαρητήρια για τη νίκη της, απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί του ομίλου μας.

Συγχαρητήρια και στους δύο διαιτητές της αναμέτρησης για την εξαίρετη διαιτησία τους.

Ευχόμαστε περαστικά στους αθλητές μας Γιώργο Παρασκευά που τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα και θα μείνει εκτός αγώνων για αρκετό ακόμα διάστημα, και Σάκη Κουτίνα που τραυματίστηκε στο σημερινό παιχνίδι, ελπίζοντας οι ατυχία με τους συνεχείς τραυματισμούς να σταματήσει εδώ.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, περήφανοι για το πάθος των αθλητών μας στο δεύτερο ημίχρονο και πάμε για το διπλό στην Κέρκυρα!

Διαιτητές: Ξέρας, Μαράμης
Τα δεκάλεπτα: 17-28, 19-22, 18-14, 21-18

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος - Καραγιώργος): Βερτζάγιας 2, Καραγέωργος, Σιμάκης 5, Κουτίνας 24(1), Τσώλης 4π (13ρ), Τάσσος 22 (12ρ), Σταυροθεόδωρος 6, Σαριμπαλίδης 12(3), Καρπέτης

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου): Ρούζιος 15(3), Πανάρας 14(3), Πρεμέτης, Αργύρης 17(3), Χατζής 1, Σούλκο, Τσιούλκας, Κολότσιος 8(2), Γοργότσης, Σπηλιόπουλος 16(3), Κατσαδούρος 8(2), Τσότσος 3

Πηγή: Niki Volou BC

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV