Νίκη Βόλου - Τρίκαλα 2-0 Στιγμιότυπα | Football League 13η αγ. (21.12.2019)

Μεγάλη νίκη για τη Νίκη Βόλου με 2-0 επί των Τρικάλων, με τους πρωτοπόρους της Football League να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν.

Την πρώτη τους ήττα μετά από 13 αγωνιστικές γνώρισαν τα Τρίκαλα στη Football League. Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας ηττήθηκαν με 2-0 μέσα στην έδρα της Νίκης Βόλου, η οποία πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο που την ανέβασε -προσωρινά τουλάχιστον- στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 22' τα Τρίκαλα έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη. Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση και στο 23' ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα με διπλή προσπάθεια του Ντομίνγκες που έγραψε το 1-0.

Τα Τρίκαλα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και... τιμωρήθηκαν. Στο 76' η μπάλα άλλαξε πορεία έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, κοντράροντας πάνω στον Λώττα, καταλήγοντας στα δίχτυα για το τελικό 2-0 της Νίκης Βόλου.

Νίκη Βόλου: (Βεργέτης): Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (91′ Βοσνιάδης), Τσιώλης (46′ Καμπαγιέρο), Κρουθ, Ροχάνο (86′ Καπός).

Τρίκαλα: (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Νιάρος (75′ Ντόσης), Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (81′ Γρηγορόπουλος), Πελάεθ, Σταματής (56′ Τσίπρας).


ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV