Κολύμβηση Βιολειτουργική Διατροφή

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο εξατομικευμένο πρόγραμμα βιολειτουργικής διατροφής

Το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για την βιολειτουργική διατροφή, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  ΓEΩPΓIOY KAPTAΛH 72 ME POZOY, 38333 (ΠPΩHN ΓAΛΛIKO INΣTITOYTO) και ώρα 12:00.

Το τμήμα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την εταιρία FOODOXYS (spin-off εταιρεία του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ) από την Επιστημονική Ομάδα του Καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα, που μέσω του καινοτόμου και πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένου και βραβευμένου «Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Βιολειτουργικής Διατροφής για τον Επαναπρογραμματισμό του Μεταβολισμού και την Εξασφάλιση της Υγείας»΄, ‘’υιοθέτησε’’ τους κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος και περιλαμβάνονται στη λίστα της προεθνικής.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ με προσκλήσεις ονομαστικές  και θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης –αποριών και προγραμματισμού αξιοποίησης κατά ομάδες αθλητών και ενηλίκων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: YOUTUBE: BLUE HEART TV

0 Σχόλια