Διεθνής συνάντηση στίβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 7 και 8 Αυγούστου διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Βόλου, Διεθνής Συνάντηση Στίβου των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου, για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18, στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν και τις δύο ημέρες από τις 9.00 το πρωί έως και το βράδυ.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12.00μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Βόλου.

Πρόκειται για την πρώτη διεθνή συνάντηση στίβου που διοργανώνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο, 15 χρόνια μετά την κατασκευή του, το 2004 για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Δήμος Βόλου συνέβαλλε τα μέγιστα στην προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ να ενεργοποιήσει το στάδιο, καθώς κάλυψε το κόστος αγοράς ριπτικών οργάνων όλων των κατηγοριών, ενώ ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακατασκευής, συντήρησης και καθαριότητας.

Στη Διεθνή Συνάντηση θα μετέχουν 160 αθλητές, 80 από την Ελλάδα και 80 από την Κύπρο. Η αποστολή μας θα συμμετέχει στους αγώνες με δύο αλλαγές, λόγω τραυματισμών του Νίκου Ζαχαρέα στα 110 μ. εμπ. και του Ζήση Τζιαμούρτα στα 3.000 μ. στιπλ, των οποίων τις θέσεις παίρνουν οι Παναγιώτης Καλαντζής και Κώστας Μακαρές.


www.ert.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV