Φινάλε σε ομαδικό και σόλο με Βολιώτικη σφραγίδα

Με την 4η θέση της Εθνικής μας ομάδας στο Ομαδικό, στην τελική κατάταξη της COMEN μετά και τον τελικό του αγωνίσματος, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP) στη Γενεύη.

Η ελληνική Εθνική ομάδα, με τις Βολιώτισσες Ζωή Καράγγελου, Ευθαλία - Δέσποινα Παγώνη και τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Ζώταλη, Κατερίνα Μπέκου, Κατερίνα Μανασάκη, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Ρέα Νάκο βαθμολογήθηκε με 78,3333 β. για το πρόγραμμά της στον τελικό.

Καλύτερα, δηλαδή, από την Ελβετία (77,1333 β.), αλλά επειδή οι Ελβετίδες είχαν καλύτερες βαθμολογίες στις Φιγούρες, που συνυπολογίζονται στη βαθμολόγηση για την τελική κατάταξη του συγκεκριμένου αγωνίσματος στην COMEN, η Ελβετία πήρε τελικά το χάλκινο μετάλλιο με οριστική βαθμολογία 146,8468 β. και η Ελλάδα κατέλαβε την 4η θέση με 146,4580. Στη γενική κατάταξη στο Ομαδικό η Ελλάδα ήταν 6η. Το χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό, στη γενική κατάταξη, πήρε η Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) και στην COMEN η Ισπανία.

Την 4η θέση, κατέλαβε το μεσημέρι της ίδιας μέρας και η Ζωή Καράγγελου στον τελικό του Σόλο της ίδιας διοργάνωσης, πάντα στην κατάταξη της COMEN, με συνολική βαθμολογία 148,1564 β. Στη γενική κατάταξη του Σόλο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήρθε 6η. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσίδα Λιακόβα στη γενική κατάταξη και στην κατάταξη της COMEN η Ιταλίδα Πεντότι.

Την τρίτη ημέρα της διοργάνωσης εξάλλου η Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου αγωνίστηκε και στον τελικό του Ντουέτο με τη συναθλήτρια της Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στον τελικό του Ντουέτου, στην κατάταξη της COMEN.

Οι κοπέλες μας βαθμολογήθηκαν με συνολικό 147,4556 βαθμούς. Στη γενική κατάταξη κατέλαβαν την 6η θέση. Το χρυσό μετάλλιο στη γενική κατάταξη πήρε η Ρωσία με τις Λιακόβα και Σμύρνοβα και στην κατάταξη της COMEN η Ιταλία με τις Μεούτσι και Πεντότι (ασημένιο η Ισπανία, χάλκινο η Γαλλία).

Σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα που κατετάγη στην 3η θέση της επίσημης τελικής βαθμολογίας του COMEN CUP με 522,0033 β., πίσω από την 1η Ισπανία και τη 2η Ιταλία και μπροστά από την 4η Ελβετία.

Πηγή: www.taxydromos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV