Άρης: Αγωνία για Γιουνές, χαμόγελα για Λάρσον

Με αγωνία περιμένουν στον Άρη τ' αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί ο Χαμζά Γιουνές την Κυριακή (14/7). Θετικά τα μηνύματα από την αποθεραπεία του Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος ίσως προλάβει το πρώτο ματς με την ΑΕΛ.

Ο Χαμζά Γιουνές αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μπράουν Ιντέγε στο φιλικό του Άρη με την Αϊντχόφεν.

Ο 33χρονος Τυνήσιος φορ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, την Κυριακή (14/7) με την επιστροφή της αποστολής των κίτρινων για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να χάσει το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕΛ (25/7, 21:30) για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό, φυσικά, δημιουργεί επιπλέον προβληματισμό στον Σάββα Παντελίδη για το ματς με την ομάδα της Λεμεσού. Ο Μπράουν Ιντέγε δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο κι έτσι θα επιστρατευθεί για την κορυφή της επίθεσης ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος προορίζεται για τ' άκρα.
powered by Rubicon Project

Αντίθετα, ευχάριστα για τον Άρη είναι τα νέα που λαμβάνει από το ιατρικό επιτελείο για τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο 32χρονος Σουηδός έμοιαζε σχεδόν βέβαιο ότι θα έχανε το πρώτο ματς μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό με τη Γάνδη.

Η αποθεραπεία του Σκανδιναβού κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και είναι ακόμη ανοικτή η συμμετοχή στο πρώτο ματς των προκριματικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.


www.sport24.gr
Photo credits: Eurokinissi

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV