ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ


Ο ιστότοπος Blue Heart 105.1 Fm ιδρύθηκε με σκοπό τον σχεδιασμό και υλοποίηση πάνω στην άμεση καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση του τοπικού αθλητισμού.

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου:
Τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα («περιεχόμενο») παρέχετε δωρεάν και χρησιμοποιείται για ενημερωτικούς σκοπούς.
Blue Heart 105.1 Fm, κοντά σας ότι έχει σχέση με τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο.

Που απευθυνόμαστε:
Ιδιαίτερα στους ακροατές του τοπικού αθλητισμού και στις εταιρίες που μας στηρίζουν, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε την ενημέρωση.

Πολιτική Ραδιοφώνου:
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και εργαζόμενοι του Blue Heart 105.1 Fm, φροντίζουν την πλήρη και έγκυρη ενημέρωση με τον καλύτερο τρόπο όπου κι αν ακούτε το ραδιόφωνο μας.

Πως μπορείτε να μας ακούτε:
Μπορείτε να μας ακούτε στους 105,1 mhz (μετάδοση από το Βόλο) και (σε όλο το κόσμο) μέσω ίντερνετ από το www.blueheart.gr

Περί ευθύνης:
Οι επισκέπτες που κάνουν χρήση του ιστοτόπου συμφωνούν και αποδέχονται τα κατωτέρω:
Ο δικτυακός τόπος Blue Heart 105.1 Fm  χρησιμοποιείται «ως έχει», χωρίς την δυνατότητα τροποποιήσεων ή άλλων παρεμβάσεων από τους χρήστες. Με την επιφύλαξη συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων, όλο το περιεχόμενο που περιέχεται στον δικτυακό τόπο Blue Heart 105.1 Fm, όπως ενδεικτικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, σχέδια, κείμενα, φωτογραφίες κλπ., αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.
Ο δικτυακός τόπος Blue Heart 105.1 Fm  δεν έχει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση στο ότι γράφετε στο CHAT του Ραδιοφώνου από τους χρήστες. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες αποδέχονται ότι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι στο ότι γράφουν.

Σύνδεση με άλλες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Η ιστοσελίδα παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή/και ηλεκτρονικές διευθύνσεις, στο περιεχόμενο των οποίων η δικαιούχος δεν δύναται να παρέμβει και ως εκ τούτου, φυσικά, δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει καμία απολύτως εγγύηση για το περιεχόμενό τους.

Η υπόσχεση μας:
Θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα στο αθλητικό ραδιόφωνο. Να επαναφέρουμε την αγάπη και τον σεβασμό για τον αθλητισμό. Να δώσουμε το λόγο στους πρωταγωνιστές. Να θυμήσουμε στους παλιούς ακροατές και να συστήσουμε στους νέους τη μαγεία του αθλητικού ραδιοφώνου. Να έχουμε σε πρώτο πλάνο εσάς. Να μας ακούτε παντού, από το κλασσικό ραδιοφωνάκι και το αυτοκίνητο μέχρι τον υπολογιστή και το κινητό, παντού.