Επιστολή - βόμβα Μιλουτίνοφ: «Πληρώστε με, αλλιώς φεύγω ελεύθερος»!

Σε τεντωμένο σκοινί οι σχέσεις Μιλουτίνοφ - Ολυμπιακού. Ο Σέρβος με επιστολή του στην ΚΑΕ ζήτησε άμεση εξόφληση των οφειλομένων, διαφορετικά θα προσφύγει για να φύγει ως ελεύθερος. Τα «λεφτά» του Γκος η ελπίδα σωτηρίας.

Το σίριαλ του Νίκολα Μιλουτίνοφ καλά... κρατεί και πλέον θα μπορούσε εύκολα να πει κάποιος πως όλα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή. Η «Livesport» έφερε στο φως μία επιστολή του Σέρβου σέντερ στην διοίκηση του Ολυμπιακού, με την οποία ζητά την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, αλλιώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσει σε προσφυγή για να αποχωρήσει ως ελεύθερος!

Οι μεγάλες προτάσεις της ΤΣΣΚΑ και η «πόρτα» των «ερυθρόλευκων» στους Ρώσους δημιούργησαν μία κατάσταση σε... τεντωμένο σκοινί, αφού ο Σέρβος έχει συμφωνήσει σε πρώτο στάδιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για ένα συμβόλαιο που θα περιέχει... υπερδιπλασιασμό των τωρινών αποδοχών του, καθώς και την ευκαιρία για step up σε αγωνιστικό επίπεδο. Το τέλμα στις διαπραγματεύσεις... ενεργοποίησε τους εκπροσώπους του «Μίλου» και πλέον ο Σέρβος περιμένει την άμεση καταβολή των οφειλομένων, που αντιστοιχούν σε μισθούς που αντιστοιχούν σε περισσότερα χρήματα από τα μισά που έπρεπε να λάβει πέρσι!

Αν δεν γίνει αυτό, ο Μιλουτίνοφ, που έχει ήδη ενημερώσει και τον Ντέιβιντ Μπλατ πως δεν μπορεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, θα έχει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή και να μείνει αυτόματα ελεύθερος, γεγονός που θα ζημιώσει τον Ολυμπιακό σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στο status του ως σύλλογος.

Σανίδα... σωτηρίας ο Ουίλιαμς - Γκος!

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε την μεγάλη... ελπίδα του Ολυμπιακού: Η συμφωνία του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος με τους Τζαζ και η θέληση της ομάδας της Γιούτα να πληρώσει το σχετικό buy out στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Αμερικανό γκαρντ δημιουργούν μία... συγκεκριμένη συνθήκη για τους Πειραιώτες.

Με βάση την λογική. τα χρήματα του Ουίλιαμς - Γκος (ή μέρος αυτών) μπορούν να δοθούν αυτόματα στον Μιλουτίνοφ και να υπάρξει ολική εξόφληση στον Σέρβο, κάτι που αφενός ικανοποιεί την επιθυμία του 25χρονου σέντερ και αφετέρου θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να αποφύγει οποιαδήποτε προσφυγή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το πλάνο να υλοποιηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως ο Μιλουτίνοφ θα παραμείνει στον Πειραιά, σε περίπτωση που «καθαρίσουν» όλες οι οφειλές προς το πρόσωπό του. Παρά το γεγονός πως σέβεται το κλαμπ που τον ανέδειξε και πως έχει δεθεί συναισθηματικά με τους «ερυθρόλευκους», ο «Μίλου» έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και είναι ουσιαστικά φευγάτος από το λιμάνι.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν η αποχώρησή του θα συνδυαστεί με έσοδα από την ΤΣΣΚΑ και θα συμβεί κάτω από το καθεστώς... μεταγραφής, ή αν το σίριαλ θα συνεχιστεί και η κατάσταση θα «τραβήξει» με προσφυγές.


www.sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV