Μάνταλος: "Θα ήθελα τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα σε πέντε χρόνια"

O Πέτρος Μάνταλος εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς ακόμα τίτλους με τη φανέλα της ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια ενώ μίλησε και για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μιγκέλ Καρντόσο (VIDEO).

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, παραχώρησε συνέντευξη στο AEK TV, στο Κιέλτσε της Πολωνίας και μίλησε για όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν, τη δουλειά που κάνει η ομάδα αυτές τις μέρες εν όψει της νέας χρονιάς, τον Μιγκέλ Καρντόσο, τη σχέση του με τους συμπαίκτες του, αλλά και την… κόντρα που άνοιξε στις προπονήσεις με τους τερματοφύλακες της ομάδας…

Αναλυτικά όσα είπε στο ΑΕΚ TV:

Για το ότι δεν κατέκτησαν πέρυσι κάποιον τίτλο: "Θα μπορούσαμε να πούμε πως η περσινή χρονιά μετά τον Νοέμβριο ήταν αποτυχία για τις βλέψεις των παικτών και της ομάδας. Είχαμε πει ότι δεν θέλουμε να το συζητήσουμε ξανά. Δεν υπάρχει ένας λόγος που να πούμε ότι έφταιξε. Σίγουρα η ευθύνη ανήκει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές, γιατί είχαμε δείξει ότι είμαστε υπολογίσιμο σύνολο και καλό σύνολο. Στην πορεία όλα πήγαν στραβά και ολοκληρώσαμε την χρονιά χωρίς τίτλο".

Για το πώς βλέπει το σύνολο ενόψει της νέας σεζόν: "Υπάρχει από τους προπονητές και από τους παίκτες πολλή όρεξη για δουλειά. Έχουμε καινούριο προπονητή με δική του φιλοσοφία. Έχουμε πολύ όρεξη ώστε να καταλαβαίνουμε τι μας ζητάει και να είμαστε πανέτοιμοι στις 8 Αυγούστου για τα πρώτα παιχνίδια".

Για την εικόνα που έχει για τον Μιγκέλ Καρντόσο: "Είναι πολύ θετικό πως τη φιλοσοφία που θέλει να μας περάσει ότι αρέσει στους παίκτες. Μας βοηθάει να το καταλάβουμε και να το βγάλουμε πιο γρήγορα στο παιχνίδι μας".

Για το αν περίμενε να κατακτήσει δύο τίτλους με την ΑΕΚ και πώς φαντάζεται τα επόμενα χρόνια: "Το είχα φανταστεί, από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα. Ήταν από τους κυριότερους λόγους που ήρθα στην ομάδα. Μου φαίνονται λίγοι οι δύο τίτλοι. Θα ήθελα τα λιγότερο δύο κύπελλα και δύο πρωταθλήματα. Θα ήθελα να είμαι υγιής και σε πέντε χρόνια να με ρωτήσεις ξανά και να έχω τρία κύπελλα και τρία πρωταθλήματα".

Για το ότι όλοι οι συμπαίκτες του δείχνουν να του έχουν αδυναμία: "Είμαι αγαπησιάρικο παιδί, μου το έχουν πει ξανά. Δεν ξέρω, κατάλληλοι να σου απαντήσουν θα είναι αυτοί. Υπάρχει καλός ανταγωνισμός στην ομάδα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως μέσα στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μαζί. Τα αντιμετωπίζουμε όπως κάνω με την οικογένειά μου στο σπίτι μου".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν: "Αυτή τη στιγμή το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Να σταματήσουμε να υποσχόμαστε πράγματα. Δεν είναι ο σωστός χρόνος να το κάνουμε αυτό. Θα στείλουμε το μήνυμά μας ακόμα και μέσα από τα φιλικά, μέσα από το παιχνίδι μας. Θα καταλάβουν τι θέλουμε να κάνουμε τη φετινή σεζόν".
www.sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV