Δίνει τη Νεάπολη ο Δήμος στη Νίκη, που εξασφαλίζει και το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού

Οι ιθύνοντες της Νίκης Βόλου έδρασαν γρήγορα γύρω από το γηπεδικό ζήτημα μετά και τα όσα έγιναν με το Πανθεσσαλικό, ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση της Νεάπολης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, εξασφάλισαν και το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τις προπονήσεις της.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και ΔΟΕΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ, με την πρώτη να εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της, Στέργιο Φάτση, και τον Γενικό Γραμματέα της, Στέλιο Κολόζο, ενώ από πλευράς του Δήμου παρευρέθησαν οι Απόστολος Γαλάτης και Απόστολος Ζαρκάδας, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του οργανισμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με την κυανόλευκη πλευρά να ζητά, για την ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου το Γήπεδο της Νεάπολης για μία προπόνηση και έναν αγώνα.

Ο Δήμος δεν έφερε καμία αντίρρηση, με τους ανθρώπους του, όμως, να τονίζουν πως πρόκειται για μία διαδικασία παραλαβής-παράδοσης, πράγμα που σημαίνει ότι η Νίκη, από τη στιγμή που θα μπει στη Νεάπολη, οφείλει να την επιστρέψει, όπως τη βρήκε. Στο πλαίσιο αυτού, ζητήθηκε και εγγυητική επιστολή, ύψους 30.000 ευρώ, από τον μελλοντικό μεγαλομέτοχο της νέας ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τυχόν ζημιές. Αν κι εφόσον κατατεθεί αυτή η ρήτρα, η Νίκη θα εξασφαλίσει τη Νεάπολη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραπάνω εξέλιξη δε μεταφράζεται με παραίτηση της Νίκης, όσον αφορά το θέμα Πανθεσσαλικό. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν υπογεγραμμένη συμφωνία, τριετούς διάρκειας, με την ΕΤΑΔ κι είναι πρόθυμοι να φτάσουν μέχρι τέλους τη διαμάχη τους με αυτήν, για να δικαιωθούν. Σημαντικό είναι σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα της ομάδας, κατά τη διάρκεια της προσεχούς σεζόν, ότι η Νίκη φέρεται να εξασφάλισε για τις προπονήσεις της το βοηθητικό του γήπεδο, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής! Τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του βοηθητικού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα τις αναλάβει εξ ολοκλήρου η Νίκη.

www.goalpost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV