Μετάλλιο για τη Βελεντζά της Νίκης

Με μετάλλιο και επιτυχίες ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, που συμμετείχε με δέκα αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 στην Καβάλα, το τελευταίο της αγωνιστικής χρονιάς.

Την αποστολή που αναχώρησε την Παρασκευή το απόγευμα με λεωφορείο συνόδευσαν έφοροι, οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Απόστολος Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου και φίλοι του τμήματος. Ο αρχικός στόχος, το πλασάρισμα σε τελικούς των αθλητών αποτυπώνεται με συμμετοχή σε πέντε τελικούς ατομικών από τους έξι αθλητές και αθλήτριες που δηλώθηκαν στα αντίστοιχα ατομικά αγωνίσματα κι ελπιδοφόρες παρουσίες στις σκυταλοδρομίες 4χ80 αγοριών με δυο αθλητές μικρότερης ηλικίας και στα 4χ300 κοριτσιών. Μεγάλη επιτυχία αποτελεί και η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και της 3ης θέσης από την Ανδρομάχη Βελεντζά, η οποία συμμετείχε στα 80μ. εμπόδια.

Τα αποτελέσματα 
  • ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ: 3η 80μ. εμπόδια, 8η άλμα σε μήκος 6η θέση 4x80μ: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΖΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
  • ΖΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 9ος 300μ. 
  • ΧΟΥΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11η 150μ. ΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 11η σκυταλοδρομία 4x300μ. 
  • ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ σκυταλοδρομία 4x300μ. 
  • ΤΖΙΟΡΤΖΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ σκυταλοδρομία 4x300μ. 
  • ΧΟΥΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ σκυταλοδρομία 4x300μ. 
  • ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 12η 300μ. εμπόδια 
  • ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 13ος σφαιροβολία 
  • ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΜΑ 16η άλμα σε ύψος 

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του τμήματος, πρόκειται για την πιο πετυχημένη αποστολή του τμήματος τα τελευταία τρία χρόνια. «Ο επικεφαλής της αποστολής, νέος έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Χρόνης Βελέντζας και Δημήτρης Μπατζανός ευχαριστούν το ξενοδοχείο «ΠΑΡΑΛΙΑ» στη Νέα Καρβάλη για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση όπως και το τουριστικό γραφείο «LAZAROU TOURS» για την μετάβαση και την επιστροφή της αποστολής.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φίλους του τμήματος που έδωσαν δυναμικό παρών κι εμψύχωσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες από τις κερκίδες του σταδίου. Το τμήμα μέσα από ορθολογικό προγραμματισμό, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα αγωνιστική χρονιά και καλεί τους φίλους του κλασσικού αθλητισμού, να έρθουν στην οικογένεια της Νίκης και να μάθουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές».


www.taxydromos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV