Προτάθηκε στη Μαρσέιγ ο Λημνιός!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να ενισχυθεί σύμφωνα με τα θέλω του Αμπέλ Φερέιρα και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη μεταγραφική του δραστηριότητα, όμως στην Τούμπα φτάνουν πληροφορίες για ενδιαφέρον για συγκεκριμένους παίκτες.

Ενας εξ αυτών είναι ο Βολιώτης Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος φέρεται να έχει προταθεί στη γαλλική Μαρσέιγ. Στην ομάδα της Μασσαλίας καινούριος προπονητής είναι ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος θέλει να αλλάξει τη μεταγραφική στρατηγική της νέας του ομάδας και να βασιστεί σε ταλέντα.

Γαλλικό μέσο γράφει πως ο 21χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κατακτήσει νταμπλ με τον ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, είναι ένα μεγάλο ταλέντο και αν και τα στατιστικά του δεν είναι πολύ υψηλά για ένα επιθετικογενή ποδοσφαριστή, έχει περιθώριο βελτίωσης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Λημνιός μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του και να γίνει περισσότερο «Killer» ενώ σημειώνεται πως ήταν αρχηγός στην Εθνική Ελπίδων. Τέλος, αναφέρεται πως ο Λημνιός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον ΠΑΟΚ και πως η αξία του εκτιμάται μεταξύ 6 και 8 εκατ. ευρώ.


www.metrosport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV