Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Πέτριτς

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γκόρνταν Πέτριτς, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως παρελθόν από τους «βυσσινί» αποτελούν επίσης οι Ανδρέας Λαυδαριάς, Αλεξάνταρ Γιόβιτς και Γιώργος Φουσέκης.
Αντίθετα, παραμένουν στο τεχνικό τιμ ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μόνιμος γυμναστής των Θεσσαλών, Μπάμπης Παναγούλης.

Η ανακοίνωση:

«Παραμένουν στην ομάδα μόνο οι Λαρισαίοι, ο team manager και εξαίρετος γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας και ο μόνιμος γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Μπάμπης Παναγούλης.

Κοινή συναινέσει και σε εξαιρετικό κλίμα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Gordan Petric και τους βοηθούς του, τον πρώτο βοηθό Ανδρέα Λαυδαριά και τον δεύτερο βοηθό Aleksandar Jovic.
Λύθηκε επίσης η συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γεώργιο Φουσέκη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους και η πόρτα της ιστορικής μας ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.

Ειδικά θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Petric, o οποίος είναι υπεράνω χρημάτων (ως γνωστό είναι εκατομμυριούχος) και ο οποίος το μόνο το οποίο ζήτησε είναι να καταβληθεί το ποσό των 15.000,00€ στον συνεργάτη του κ. Jovic, αίτημα το οποίο η ΠΑΕ απεδέχθη.

Την αποθεραπεία της ομάδας στην σημερινή προπόνηση λόγω του χθεσινού αγώνα, θα κάνουν οι κ.κ. Μαντζιώκας και Παναγούλης».

www.novasports.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV