Ποια κανάλια θα μεταδίδουν τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ

Παρά την σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε και τη ρευστότητα που υπήρχε, το πρωτάθλημα της Super League 1 θα αρχίσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων οι 5 ομάδες που είναι στην ΕΡΤ αποφάσισαν πως δεν θα αντιδράσουν στη μείωση που θα προτείνει η δημόσια τηλεόραση και θα προσπαθήσουν, είτε με διαπραγματεύσεις, είτε ακολουθώντας άλλους δρόμους να υπερασπιστούν όσα αναφέρονται στην ισχύουσα σύμβαση.

Ποια κανάλια θα μεταδίδουν τους αγώνες
Με βάση τα όσα έγιναν το καλοκαίρι η κατανομή των ομάδων στα κανάλια έχει ως εξής:

H NOVA απέκτησε τα τηλεοπτικά διακαιώματα του Παναθηναϊκού και του Βόλου, έχασε τον ΠΑΟΚ και κράτησε τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης. Σύνολο 7 ομάδες.

Η ΕΡΤ έχασε τον Παναθηναϊκό που πήγε στην ΝΟΒΑ και διατηρεί τους Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία. Σύνολο 5 ομάδες.
Ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία που oι εντός έδρας αγώνες του, θα μεταδίδονται από το διαδίκτυο.
Ενώ ο ΟΦΗ γίνεται επίσης η μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς συμβόλαιο, αφού η διοίκησή του απέρριψε την πρόταση της NOVA και δεν βρήκε άλλη προσφορά που να την ικανοποιεί. Αν δεν βρει κάποια τηλεοπτική στέγη θα πουλήσει μεμονωμένα τους πιο εμπορικούς αγώνες του.


Πηγή: www.goalpost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV