Πάλεψε αλλά έχασε η Νίκη Βόλου 2 - 0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο «Σίτι»  η Νίκη Βόλου  του Ισαάκ Χοβέ  προβληματίζοντας με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ενώ τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας αγωνιζόταν από το ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλάφα ενώ τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες καθώς αποβλήθηκε και ο Ροχάνο στο 72΄.

Το Αιγάλεω πανηγύρισε μια ακόμη νίκη και πλησίασε την κορυφή της Football League, καθώς έφτασε τους 8 βαθμούς, απέχοντας,  2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Η Νίκη μετά από αυτή την ήττα και τους τέσσερις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με τον Ιάλυσο και τον Θεσπρωτό,  ενώ ένα βαθμό λιγότερο έχει η Τρίγλια που είναι η ουραγός του πρωταθλήματος..

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα προηγήθηκαν με τον Τσίτσαρη στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ κάνοντας το 1-0.

Στο 45΄+ κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας  για διαμαρτυρία στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Νίκη έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το 54’ με τον Ροχάνο, όμως ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 72’.

Στο 78′ το Αιγάλεω εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και «σφράγισε» τη νίκη χάρη στο πλασέ του Ντιατά έπειτα από σέντρα του Τσίτσαρη από τα δεξιά, με το 2-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε

Κίτρινες: 9′ Γκότοβος, 31′ Μαγκάκης, 84′ Συριόπουλος – 9′, 72′ Ροχάνο, 27′ Καμπαγέρο, 37′ Αλιατίδης

Κόκκινες: 45’+2 Μπαλάφας (πάγκος), 72′ Ροχάνο (2η κίτρινη)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουκάς Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Μπαξεβάνου, Ντιατά (85′ Συρεγγέλας), Σταματάκης (66′ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης (58′ Τσαφταρής).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης (46′ Παπαδόπουλος), Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Βοσνιάδης (52′ Ιορδανίδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Μασκουνιάν (72′ Καπός), Ροχάνο.


Πηγή: www.sfina.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV