Ηρακλής - Καλλιθέα: Νίκησε ο ''Γηραιός'' 2-1 στο πρώτο φιλικό


Στο πρώτο δοκιμαστικό τεστ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε με σκορ 2-1 της Καλλιθέας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους. 

Οι δύο προπονητές, Σάκης Τσιώλης και Αλέκος Βοσνιάδης δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και διάφορα σχήματα, σε έναν αγώνα που διήρκισε 75 λεπτά (45 στο πρώτο ημίχρονο και 30 στο δεύτερο). 

Η ομάδα μας, εμφανώς καλύτερη στο πρώτο μέρος, μετουσίωσε με 2 γκολ την υπεροχή της, με σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις τον Χρήστο Κουντουριώτη, στο 27′ έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Δοϊρανλή και άψογο τελείωμα και στο 35′ όταν ο Δοϊρανλής με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Κούστα, ο οποίος με κεφαλιά έδωσε ασίστ στο νεαρό επιθετικό που διπλασίασε τα τέρματα του ΗΡΑΚΛΗ.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές, έδωσαν την ευκαιρία στη φιλοξενούμενη ομάδα να δείξει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο και να καταφέρει να μειώσει στο 49′ με κοντινή κεφαλιά του Ντεμέτριους, ο οποίος αποδείχθηκε μόνιμος κίνδυνος για την εστία της ομάδας μας, καθώς έχασε άλλες 3 καλές ευκαιρίες, ενώ ο Παλαβράκης έσωσε την εστία του ΗΡΑΚΛΗ σε άλλες 2 περιπτώσεις με τους Κυνηγόπουλο και Ιωαννίδη. 
Ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ, Σάκης Τσιώλης, χρησιμοποίησε στην επανάληψη αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Λύγκας, Στογίτσεβιτς, Κούστα, Δοϊρανλής, Κουντουριώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παλαβράκης, Τσουμάνης, Σίλβα, Ζιάκας, Μπαραχάνος, Μόρθανος, Μωυσίδης, Καούρας, Ευθυμιάδης, Ζησόπουλος (υπό δοκιμή), καθώς και ένας Σέρβος υπό δοκιμή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κώτσαρης, Ουές, Μποζατζίδης, Ρομαό, Μεχίας, Μουστακόπουλος, Νταμιάν Σίλβα, Βασιλόγιαννης, Λουκίνας, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βοσνιάδης, Βλάχος, Μπουλούλης, Ματίγια, Ματίγιεβιτς, Ιωαννίδης, Μουτίνιο, Τσιντώνης και Μανθάτης.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV