ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΤΩΝ 99!


Η ΝΙΚΗ μας γίνεται σήμερα 99 ετών. Ενα σκαλοπάτι πριν τα 100. Τόσα χρόνια ο σύλλογός μας παραμένει φάρος για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο Ελληνισμός της Μικρασίας, ήρθε και ριζώθηκε εδώ στον Βόλο. Από τη Μικρασία και το ξεριζωμό μέχρι σήμερα, η ΝΙΚΗ μας αποδεικνύει ότι οι αγώνες μέσα και έξω από τα γήπεδα δίνονται για να νικάμε. Πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας. Να ξεπερνάμε τις προκλήσεις, να γινόμαστε καλύτεροι. Ως άνθρωποι πρώτα απ’ όλα. Οι αξίες μας είναι βασισμένες στο ευ αγωνίζεσθαι. Στηρίζονται πάνω στην προσφυγιά.

Ξέρoυμε τι σημαίνει πόνος. Ξέρουμε τι σημαίνει αγώνας. Ξέρουμε τι σημαίνει θυσία. Ξέρουμε τι σημαίνει ΝΙΚΗ!

Και στα… 100 ακόμα πιο δυνατοί. Ακόμα πιο… ΝΙΚΗ!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:

Χρόνια πολλά στη ΝΙΚΗ μας! Ενα βήμα πριν από τα 100 και το όραμά μας δεν αλλάζει. Είναι ίδιο μ’ αυτό που είχαμε από την πρώτη μέρα όπου και είχαμε την τιμή να αναλάβουμε διοικητικά την ομάδα μας: Να τα εκατοστίσουμε στη Super League και, πρωτίστως, να συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε τις αξίες και τα ιδανικά των ιδρυτών τόσο του συλλόγου όσο και όλων όσων ήρθαν αργότερα και είχαν την τιμή να την υπηρετήσουν είτε ως φίλαθλοι είστε ως παίκτες και προπονητές είτε ως διοίκηση. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί και με τη στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε περισσότερα απ’ όσα φανταζόμαστε και θα οδηγήσουμε τη ΝΙΚΗ εκεί που της αξίζει!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΝΕΤΗ:

“Ενας τεράστιος σύλλογος για την Ελλάδα και τον ελληνισμό σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πριν τα 100. Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστιο αντίκτυπο στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Η ΝΙΚΗ είναι πάνω και πέρα από πρόσωπα και οδηγείται από το λαό και τις αξίες της. Η ΝΙΚΗ και πάλι θα ΝΙΚΗΣΕΙ!”.

Πηγή: nikifc.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV