Αλλαγμένη και… αγριεμένη Γιουβέντους, άλωσε με «τριάρα» το Ούντινε


Η Γιουβέντους έδειξε έτοιμη για... όλα τη φετινή σεζόν, νικώντας με 3-0 μέσα στην έδρα της Ουντινέζε. Εντυπωσιακή νίκη της Λέτσε επί της Λάτσιο (2-1), η οποία ξεκίνησε τη σεζόν με γκέλα!

Η γηραιά κυρία επέστρεψε!

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με εντυπωσιακή νίκη τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A, αφού άλωσε την έδρα της Ουντινέζε με σκορ 3-0, δείχνοντας πως έχει στόχο να αφήσει πίσω της την καταστροφική περσινή σεζόν!

Η ομάδα του Αλέγκρι έδειξε «μεταμορφωμένη» στον αγωνιστικό χώρο, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο «πάτησε» τους γηπεδούχους, κατεβάζοντας αρκετά ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, αφού πια είχε κριθεί το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ ο Φεντερίκο Κιέζα. Ο Ιταλός επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς τις προηγούμενες σεζόν, έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, με τον Σιλβέστρι απλώς να… κοιτάζει την μπάλα, η οποία καρφώθηκε στη δεξιά γωνία του.

Στο 20ο λεπτό, Φέστι Εμποσέλε έκανε χέρι και υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς με τον κόσμο της Γιούβε που βρισκόταν στο γήπεδο.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αντριέν Ραμπιό στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Γάλλος χαφ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αντρέα Καμπιάσο και την τραγική έξοδο του Σιλβέστρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και σφραγίζοντας το άνετο «διπλό» της ομάδας του.

Πηγή: goal.philenews.com

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV