Πάει πρώτα Θεσσαλονίκη και μετά Πορταριά η Νίκη Βόλου


Στη δεύτερη εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να ανηφορίζουν αύριο για την Πορταριά, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο, αλλά σήμερα θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη.

Στη συμπρωτεύουσα οι κυανόλευκοι δεν έχουν κάποιο φιλικό να δώσουν, αλλά θα πάνε προκειμένου να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, όπως είχαν κάνει και προηγούμενες χρονιές.

Βάσει των αποτελεσμάτων από τα εργομετρικά και όχι μόνο τεστ, θα σχεδιαστεί και το πλάνο από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του, που θα ακολουθήσει η Νίκη στη συνέχεια της προετοιμασίας της, ξεκινώντας από αύριο στο βουνό του Πηλίου, όπου οι κυανόλευκοι θα στρατοπεδεύσουν μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο μέρες αργότερα θα έχουν και την πρώτη τους ανοιχτή προπόνηση-παρουσίαση νέων και παλιών ποδοσφαιριστών στο Π. Μαγουλάς.

Ο κόσμος της ομάδας όμως θα μπορεί να την δει να αγωνίζεται και σε φιλικά παιχνίδια με την αρχή να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕ Κιλελέρ στο γήπεδο της Πορταριάς.

Από κει και πέρα το φιλικό με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Αυγούστου ακυρώθηκε, ενώ κανονικά θα γίνουν τα παιχνίδια με Μαγνησιακό, στις 2 Σεπτεμβρίου στη Νεάπολη, αλλά και με Καμπανιακό στις 6 Σεπτεμβρίου και πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Το πρόγραμμα των φιλικών:

  • Σάββατο 26 Αυγούστου
  • ΑΕ Κιλελέρ (Πορταριά)
  • Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου
  • Μαγνησιακός (Νεάπολη)
  • Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου
  • Καμπανιακός (Νεάπολη)

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV