Ο Σταύρος Τριντής στον κόσμο των αγγέλων πρωταθλητών


Ο Πρωταθλητής Σταύρος Τριντής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 47 ετών, το βράδυ της Δευτέρας 14 Αυγούστου 2023, ο Σταυρος Τριντής ένας αθλητής, ένας αγωνιστής, ένας λάτρης της εξέλιξης και ανάπτυξης, πρόθυμος να βοηθήσει, να στηρίξει, να αναδείξει τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάθε προσπάθεια. 

Ο Σταύρος Τρίντης δυστυχώς μετά από μια μεγάλη μάχη που έδινε για την ζωή του για 6 μήνες, μετα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο δρόμο με την μοτοσυκλέτα του, τελικά δεν κατάφερε να βγει νικήτης!Ο Σταύρος Τριντής εκτός από πρωταθλητής μοτοσυκλέτας ήταν ένας γνωστός γυμναστής και  υπήρξε βοηθός φυσικοθεραπευτή της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Στίβου αλλα και ένας οδηγός που πρόσφερε, από πολλές θέσεις, στο χώρο της μοτοσυκλέτας!

Η οικογένεια του RUNNER Magazine εκφράζει την βαθειά θλίψη της και εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.
Ο Σταύρος Τριντής φυσικοθεραπευτής της εθνικής ομάδας στίβου και μέλος της υγειονομικής υπηρεσίας του ΣΕΓΑΣ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του στίβου.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ο Σταύρος έχασε τελικά τη μάχη το βράδυ της Δευτέρας, μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Σταύρος έδινε ανελλιπώς το παρών τόσο στον Μαραθώνιο της Αθήνας όσο και στον Ημιμαραθώνιο φροντίζοντας δεκάδες τραυματισμένους ή καταπονημένους δρομείς.

Πηγή: www.sportime.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV