Εβδομάδα Μίχαλιουκ: Η ώρα για το τελικό χτύπημα!


Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει όσα πρέπει για την υπόθεση Μίχαλιουκ και περιμένει την τελική απάντηση του παίκτη. Το SDNA αναλύει τα δεδομένα.

Το όνομα του Σβι Μίχαλιουκ είναι από τα πιο πολυσυζητημένα αυτό το καλοκαίρι και δικαίως καθώς παρότι νέος σε ηλικία έχει γράψει τα χιλιόμετρα του στο ΝΒΑ και παραμένει εν δυνάμει παίκτης του μαγικού κόσμου που αναζητά μια καλή ευκαιρία διάκρισης.

Μόνο που το ΝΒΑ δεν έχει έρθει αυτό που ψάχνει και οι προτάσεις που έχει (μία από τους Σέλτικς και άλλη μια προσφάτως από άλλη ομάδα) δεν παρέχουν εγγυημένα αυτά που ζητάει ο Ουκρανός: Χρόνο και χρήμα ή και το ανάποδο. Διότι στο ΝΒΑ αυτά πηγαίνουν μαζί. Ανάλογα με το συμβόλαιο που θα πάρει κάποιος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και οι ευκαιρίες του στο παρκέ.

Από το τέλος του προηγούμενου μήνα ο Μίχαλιουκ έχει ενημερωθεί από τους ατζέντηδες του για το συμβόλαιο που μπορεί να του δώσει ο Παναθηναϊκός και φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι η καταληκτική. Γιατί; Διότι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν δεν είναι πολλές. Για την ακρίβεια το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει το Σαββατοκύριακο έμεινε πίσω διότι προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα στην ουκρανική πλευρά, που απλά καθυστέρησε τη διαδικασία.

Είναι όμως θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να συμβεί και έπειτα ο Μίχαλιουκ με όλα τα οικονομικά, αθλητικά, προσωπικά δεδομένα στα χέρια του θα κληθεί να πάρει την απόφαση. ΝΒΑ ή Ευρώπη αυτή τη στιγμή που μιλάμε σημαίνει ΝΒΑ ή Παναθηναϊκός αλλά όσο ο Ουκρανός δεν παίρνει την τελική του απόφαση, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος έστω και για προφορική συμφωνία. Το ότι δείχνει θετικός στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι είναι σίγουρα σημαντικό αλλά χρειάζεται κάτι ακόμα ώστε το θέμα να μπει στην τελική ευθεία.

Στον Παναθηναϊκό ήταν εξαρχής διατεθειμένοι να περιμένουν έναν παίκτη που δίπλα σε Σλούκα, Βιλντόζα, Χουάντσο, Λεσόρ μπορεί να σύνθεση μια πεντάδα-δυναμίτη αναγεννώντας τον Παναθηναϊκό και τοποθετώντας τον ψηλά στα σαλόνια της Ευρωλίγκα. Αν φύγει η εβδομάδα που διανύουμε χωρίς απάντηση τότε ναι, μπορεί να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις. Στον Παναθηναϊκό όμως υπάρχει αισιοδοξία για το ΝΑΙ του Μίχαλιουκ και ευελπιστούν πως θα το πάρουν. Οι αμέσως επόμενες μέρες και το τελικό τηλε-ραντεβού που θα γίνει θα δείξουν αν η αναμονή άξιζε τον κόπο.

Πηγή: www.sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV