F1 crashgate: Ο Frederic Vasseur λέει ότι θα ήταν «περίεργο» να αλλάξει το αποτέλεσμα του τίτλου του 2008


Ο επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, Frederic Vasseur, πιστεύει ότι θα ήταν «περίεργο» να αλλάξουν τα αποτελέσματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2008 15 χρόνια αργότερα.

Ο πρώην οδηγός της Ferrari, Felipe Massa, κινείται νομικά εναντίον των αφεντικών της Formula 1 και ζητά αποζημίωση για το σκάνδαλο «crash-gate».

Οι δικηγόροι του Massa ισχυρίζονται ότι έχασε τον τίτλο από τον Lewis Hamilton επειδή η Renault έφτιαξε το Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Σε επιστολή που είδε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η νομική ομάδα του Massa λέει ότι ζητά αποζημίωση που φτάνει τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι μια «συνωμοσία» που του αρνήθηκε τον τίτλο του 2008.

Οι ενέργειες του Massa προέρχονται από μια συνέντευξη με τον πρώην προϊστάμενο της F1 Bernie Ecclestone νωρίτερα αυτό το έτος, στην οποία είπε ότι ο ίδιος και ο τότε πρόεδρος της FIA Max Mosley γνώριζαν ότι η συντριβή του Nelson Piquet Jr της Renault που ανέτρεψε το Grand Prix της Σιγκαπούρης ήταν σκόπιμη , αλλά δεν έκανε καμία ενέργεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV