F1: Ισοφάρισε το ρεκόρ νικών του Vettel ο Verstappen

Ο Max Verstappen ισοφάρισε το ρεκόρ του Sebastian Vettel με εννέα διαδοχικές νίκες σε αγώνες με υπέροχο τρόπο με τη νίκη στο Grand Prix της Ολλανδίας. Ο πιλότος της Red Bull ξεπέρασε τη βροχή και τη δραματική αναμέτρηση για να εξασφαλίσει επίσης την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην ίδια τη διοργάνωση.

Ο Fernando Alonso εξασφάλισε τη δεύτερη θέση - το πρώτο του βάθρο μετά το Καναδικό Grand Prix - ενώ ο Pierre Gasly πήρε το P3 χάρη σε μια καθυστερημένη ποινή πέντε δευτερολέπτων για τον Sergio Perez, ο οποίος τιμωρήθηκε για υπερβολική ταχύτητα στο pit lane.

Το Grand Prix ήταν ένα από τα πιο γεμάτα γεγονότα της χρονιάς, με τον καιρό να παίζει περισσότερο το ρόλο του από την αρχή, καθώς οδήγησε σε διαχωρισμό στρατηγικών πάνω-κάτω από την αρχή.

Ο καιρός χάλασε και πάλι στα τελευταία στάδια του αγώνα, καθώς μια καταρρακτώδης βροχή έβγαλε τις κόκκινες σημαίες λίγο μετά την υδρολίσθηση του Zhou Guanyu της Alfa Romeo στη στροφή 1 που μπήκε στο φράγμα.

Ο αγώνας θα συνεχιζόταν με επτά γύρους για το τέλος, με τον Verstappen να παίρνει την καρό σημαία μπροστά στο κοινό του.




ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV