F1: Πρώτος ο Νόρις στις δεύτερες δοκιμές του Ζάντβορτ

Ο Lando Norris ήταν σε καλή φόρμα το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς ο πιλότος της McLaren σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας στη δεύτερη δοκιμή στο Grand Prix της Ολλανδίας αυτού του Σαββατοκύριακου, μπροστά από τον Max Verstappen και τον Alex Albon.

Ο Norris σημείωσε χρόνο 1m 11.330s για να κερδίσει τον Verstappen στον πιο γρήγορο χρόνο της ημέρας με μόλις 0.023s. Ο πάντα εντυπωσιακός Άλμπον συνέχισε την καλή του φόρμα για να φτάσει στην τρίτη θέση την Ουίλιαμς, πάνω από δύο δέκατα πίσω από τον Νόρις.

Ο Lewis Hamilton ήταν τέταρτος ταχύτερος για τη Mercedes, μπροστά από την AlphaTauri του Yuki Tsunoda, της Alpine του Pierre Gasly και της Red Bull του Sergio Perez. Ο Λανς Στρολ έπεσε στην όγδοη θέση μετά από ένα πρόβλημα στη μονάδας ισχύος της Aston Martin.

Ο Valtteri Bottas ήταν ένατος ταχύτερος για την Alfa Romeo, ενώ ο Fernando Alonso ολοκλήρωσε το top-10. Ο Charles Leclerc ήταν 11ος ταχύτερος με τον συμπαίκτη του στη Ferrari, Carlos Sainz, στη 16η.

Ενώ ο Norris ήταν πιο γρήγορος, δεν ήταν όλα καλά για τη McLaren με τον συμπαίκτη του Oscar Piastri να πέφτει στο φράγμα στη στροφή 12, με τον συμπατριώτη του Daniel Ricciardo να τον ακολουθεί.




ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV