Νίκη Βόλου: Παρουσίασε την 2η εμφάνισή της
Την 2η εμφάνισή της παρουσίασε η Νίκη Βόλου για τη σεζόν 2023-2024 και σε λίγες μέρες αναμένεται και η πρώτη.

Αναλυτικά: 

Το άσπρο συνδέεται άμεσα με το φως, την καλοσύνη, την αθωότητα και την αγνότητα. Θεωρείται το χρώμα της τελειότητας. Το λευκό σημαίνει ασφάλεια, καθαρότητα και καθαριότητα.
Ετσι κι η φετινή δεύτερη εμφάνισή μας. Συμβολίζει όλα αυτά από τα οποία είναι φτιαγμένο το DNA μας!
Η Macron Sports Hub Thessaloniki και φέτος φρόντισε να δημιουργήσει μία φανέλα υψηλών προδιαγραφών, ικανοποιώντας το γούστο και την κουλτούρα της ΝΙΚΗΣ μέσα από την απλότητα.

ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η φετινή μας εμφάνιση έχει δημιουργηθεί απο το υλικό eco-fabric το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια. Η διαδικασία αυτή έχει πιστοποιηθεί από την Global Recycled Standard.
Για την παραγωγή μιας εμφάνισης ανακυκλώνονται περίπου 13 πλαστικά μπουκάλια των 0,5L.
H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΚΙΛΙΑ:

“Και φέτος η Macron αποδεικνύει γιατί είναι η κορυφαία εταιρία ρουχισμού και αθλητικού υλικού. Για εμάς που συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους της εν λόγω εταιρίας δεν αποτελεί έκπληξη το αποτέλεσμα που βλέπετε. Θέλω να ευχαριστώ προσωπικά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος για να έχουμε αυτή τη φανέλα και ειδικότερα τους κ.κ. Γιαννίδη Ζαφείρη και Θεοφανίδη Γιάννη. Να μην περιμένετε τίποτα λιγότερα και την πρώτη εμφάνισή μας, που θα παρουσιάσουμε σε λίγες μέρες”.


Τις επόμενες μέρες, η 2η εμφάνισή μας για τη σεζόν 2023-2024 θα είναι διαθέσιμη μέσω του official store της ομάδας μας!ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV