Πέττας: ''Είμαι εδώ για να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε''





Καλεσμένος μας στο στούντιο του Blue Heart χθές, ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ραφαήλ Πέττας. Αρχικά μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την ομάδα την οποία βρίσκεται και την ευκαιρία που του δόθηκε να παίζει σε αυτή.



''Τα πρώτα μου βήματα ήταν στις ακαδημίες του Ζακυνθιακού στο τοπικό, μετά στην τρίτη εθνική και έπειτα πήγα μεταγραφή στην μεγάλη ομάδα του νησιού ΑΠΣ Ζάκυνθος στη Β' εθνική. Εκεί είχα περίπου 19 με 20 συμμετοχές μία γεμάτη σχετικά χρονιά σε ηλικία 18χρονων.
Καθώς η ομάδα για οικονομικούς λόγους πέφτει κατηγορία εγώ, ενώ ήταν να φύγω στο εξωτερικό προέκυψαν  κάποια θέματα με το μάνατζερ μου κι έτσι ακολούθησα την ομάδα μου από την Β' εθνική στην Α' τοπική κατηγορία. Ήταν ένα πισωγύρισμα αλλά αγαπούσα την ομάδα μου και δεν ήθελα να φύγω.
Πήραμε το πρωτάθλημα ανεβήκαμε κατηγορία αλλά προέκυψε ένας τραυματισμός στο πόδι και με πήγε πίσω για κάποιους μήνες και αυτό το διάστημα ήταν που έπεσε και πάλι κατηγορία η ομάδα μου.
Το επόμενο διάστημα πήγα σε μία άλλη ομάδα τρίτης εθνικής της Ζακύνθου όπου και κάναμε μία καλή πορεία σε έναν δύσκολο όμιλο. Έβαλα 13 γκολ και από εκεί ήρθε η μεταγραφή μου στον Αλμωπό Αριδαίας.
Ο ερχομός μου στη Νίκη Βόλου είναι μεγάλο βήμα για εμένα και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έρθει η πρόταση αυτή. 
Σίγουρα θα βοηθήσει στην καριέρα μου το ότι βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στη Νίκη Βόλου γιατί είναι μία ομάδα με ιστορία, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κόσμο και απαιτήσεις. Ότι και να πετύχω με την ομάδα, θα είναι ένα μάθημα για εμένα. Θα ήθελαν πολλοί ποδοσφαιριστές να είναι στη θέση μου αυτή τη στιγμή και εγώ είμαι εδώ για να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε.''







ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV