ΑΕΛ: Σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά σε Γκουτζίδη - ΚυπαρίσσηΟ Κώστας Θεοδωρόπουλος ήταν μεταξύ των πληγέντων της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία, καθώς από τις πλυμμήρες καταστράφηκε το πατρικό του σπίτι. Ο 33χρονος κίπερ αναρρώνει από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως οι βυσσινί του δείχνουν την πόρτα της εξόδου για αντιδεοντολογική συμπεριφορά.

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τον καλεί σε απολογία "ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά" κατά του προπονητή Παναγιώτη Γκουτζίδη, αλλά και του γενικού αρχηγού Θωμά Κυπαρίσση, παρότι εκείνοι προσπάθησαν να του προσφέρουν βοήθεια. Μετά την απολογία τονίζουν ότι θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει ή θα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: 

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κωστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ. Θωμά Κυπαρίσση.
Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του.".
ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV