Έχασαν το πρώτο σετ Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό


Η Ελλάδα έχασε με 6-3 το πρώτο σετ του διπλού από την Σλοβακία στο Davis Cup.

Με το αριστερό άρχισε το δίδυμο του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά τον κρίσιμο αγώνα του διπλού του Davis Cup κόντρα στην Σλοβακία και τους Λούκας Κλέιν και Ιγκόρ Ζελενάι, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πρωί της Κυριακής.
Οι Σλοβάκοι έκαναν το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και στη συνέχεια υπερασπίστηκαν το σερβίς τους κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-3.

Αμέσως μετά το διπλό θα ακολουθήσει στις 13:00 η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλεξ Μόλτσαν, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με το παιχνίδι (αν χρειαστεί) του Αλέξανδρου Σκορίλα και Λούκας Κλάιν.

Το ζευγάρι κρίνεται στις τρεις νίκες. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από μία νίκη στους αγώνες της χθεσινής πρώτης ημέρας και όπως γίνεται αντιληπτό, οι σημερινές συναντήσεις αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς θα κρίνουν τον νικητή της συνάντησης.
O Αλέξανδρος Σκορίλας (Νο 766 στον κόσμο) έχασε με 6-1, 6-1 από τον Σλοβάκο Άλεξ Μόλτσαν (Νο 113), στο άνοιγμα των αγώνων στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) λύγισε τον εντυπωσιακό Λούκας Κλέιν (No 149), , μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που τα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν στο tie break, με 6-7,7-6, και αποχώρηση του Σλοβάκου στο τρίτο σετ ενώ ήταν 4-0 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV