Ηρακλής: Απορρίφθηκε η προσφυγή για Μάρα, κίνδυνος αποβολής από τη Super League 2Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η αίτηση του Ηρακλή για αναψηλάφιση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία και έτσι η συμμετοχή του στη Super League 2 είναι σε σοβαρό κίνδυνο.

Τα νέα είναι δυσάρεστα για τον Ηρακλή, καθώς η αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση του Γηραιού πρέπει να πληρώσει ένα ποσό της τάξεως των 200 χιλιάδων ευρώ, διαφορετικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ".

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV