Τέλος ο Αλμωπός Αριδαίας από την Super League 2 - Η νέα εικόνα των ομίλων


Το πειθαρχικό όργανο της λίγκας ανακοίνωσε την αποβολή του Αλμωπού Αριδαίας από το πρωτάθλημα για μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Δεδομένης της αποβολής, το πρωτάθλημα θα γίνει με 24 ομάδες, 12 σε κάθε όμιλο. Να θυμίσουμε ότι πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική (αντί για τέσσερις που ίσχυε μέχρι πέρυσι) μεταξύ των οποίων μπορούν να είναι κι οι Β' Ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:

''Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024".
//

Οι δύο όμιλοι της Super League 2

Βορράς - Α' όμιλος:

ΑΕΛ

Ηρακλής

ΠΑΟΚ Β

ΑΕΚ Β

Μακεδονικός

Λεβαδειακός

Αιολικός

Κοζάνη

Νίκη Βόλου

Αναγέννηση Καρδίτσας

Απόλλων Πόντου

Καμπανιακός


Νότος - Β' όμιλος:

Παναθηναϊκός Β

Ολυμπιακός Β

Γιούχτας

Τηλυκράτης

Ηλιούπολη

Αιγάλεω

Χανιά

Διαγόρας

Ιωνικός

Παναχαϊκή

Athens Kallithea

Καλαμάτα''.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV