Νίκη Βόλου: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-1τον Απόλλωνα Πόντου




Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα έκανε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με 1-3 για την 5η αγωνιστική της Superleague 2.
 Oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αμπούντου στο 3΄, όμως η απάντηση των παικτών της Νίκης ήταν άμεση, αφού ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τζιώρα στο 5΄. 

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφερε τούμπα το ματς με σκόρερ τον Γαβριηλίδη. 

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση ο Γαβριηλίδης (61΄).
Να σημειώσουμε ότι μεγάλη αναταραχή δημιουργήθηκε το πρωί της Κυριακής (22/10) όταν στο γήπεδο του Πολύκαστρου άγνωστοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκοψαν τα δοκάρια λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα. Η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή κινήθηκαν άμεσα και έφτιαξαν τις εστίες που διαλύθηκαν και έτσι έγινε κανονικά ο αγώνας.

Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Μέτγκενμπεργκ (15′ λ.τ Ρουγκάλας), Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (88′ Κωστίκας), Αμπούντου, Μπλανκ Καζάου (88′ Ισαακίδης), Ντε Τόμας (76′ Ίννος). 

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Κάσσος (82′ Μοράρ), Αναστασίου, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (64′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (57′ Μιράντα), Κρητικός (64′ Πολίτης), Τζιώρας (57′ Τοπαλίδης).

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV