Εθνική Ελλάδος: Κανάλι και ώρα της αναμέτρησης με Ιρλανδία




Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία και έχει ως στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει από τον όμιλο μια θέση στο Euro 2024. Η ώρα κανάλι του αγώνα.

Μια πολύ κρίσιμη μονομαχία δίνει η Εθνική μας στη μάχη της για την πρόκριση στους ομίλους του Euro 2024, καθώς αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (21:45, ALPHA), έχοντας ως στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι αυτή τη στιγμή σε ισοβαθμία με την Ολλανδία, η οποία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο Άμστερνταμ. Αυτή η μονομαχία είναι λίγες μέρες πριν από τη μεταξύ μας μονομαχία στην OPAP Arena, μια ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη για την πρόκριση.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων
Ως προς τα πλάνα της ενδεκάδας, ο Γκουστάβο Πογέτ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ολλανδία. Μια είναι σίγουρη και αυτή είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος που έμεινε εκτός λόγω θλάση που υπέστη.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Ρότσα, Τσιμίκα, Μαυροπάνο και τον Ρέτσο που έχει προβάδισμα έναντι του Κουλιεράκη.

Μπροστά τους θα είναι ο είναι ο Σιώπης με τον Μάνταλο δίπλα του και τον Μπακασέτα μπροστά. Ο Μασούρας θα είναι στο ένα άκρο, ο Πέλκας στο άλλο και ο Παυλίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Αν υπάρξει άλλη μια αλλαγή θα έχει να κάνει με την παρουσία του Κουρμπέλη αντί του Σιώπη, με το σενάριο αυτό όμως να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ιρλανδίας είναι η εξής: Μπαζούνου, Οσέι, Κόλινς, Ντάφι, Ντόχερτι, Κούλεν, Μπρόουν, Μάνινγκ, Ογκμπένε, Ίνταχ, Φέργκιουσον.

Ο δεύτερος δρόμος της Εθνικής
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Εθνική έχει και δεύτερο δρόμο για την πρόκριση στους ομίλους του Euro2024 και αυτός είναι μέσω των playoffs του Nations League.

Μπροστά της φαίνεται ότι δε θα βρει την Τουρκία, καθώς η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Κροατίας στο Όσιγιεκ.

Έτσι πιθανός αντίπαλος της Εθνικής αυτή τη στιγμή είναι το Καζακστάν, στο σενάριο πάντα που η Εθνική μας δεν καταφέρει να προκριθεί από τον όμιλο.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα της Εθνικής
Ιρλανδία - Ελλάδα (21:45, ALPHA), Aviva Stadium



sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV