Ανακοίνωση οργανωμένων ΑΕΛ: ''Οι σοβαρές ομάδες δεν χτίζονται με απειλές''.Ανακοίνωση κατά της διοίκησης Νταβέλη με αφορμή τα γεγονότα με τον Παύλο Δερμιτζάκη, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ.
Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι «Monsters» και η Θύρα 1, κατηγόρησαν τη διοίκηση του κλαμπ ότι... ξενερώνει τον κόσμο της ομάδας και πως τον διαχωρίζει σε «αγνούς» και «μολυσμένους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δώστε τέλος στον εμπαιγμό και στα επικοινωνιακά παιχνίδια.
Είμαστε παντού με το πρόσωπο μας ανοιχτό και καθαρό, γιοι και κόρες Λαρισαίων που γύρισαν όλη την Ευρώπη διαδίδοντας από το Ρέκιαβικ ως την Γενεύη την μοναδική μας ιστορία.
Οι οπαδοί της ΑΕΛ ταγμένοι στα ιδανικά και τις αξίες έφεραν στην πόλη περηφάνια και τίτλους έχοντας μια και μοναδική δέσμευση. Το παρελθόν της ΑΕΛ να γίνει οδηγός για ένα λαμπρό μέλλον.
Οι σοβαρές ομάδες δεν χτίζονται με απειλές, αλλά με σωστό πλάνο και ΟΡΑΜΑ!
Μετά από συνεχόμενα λάθη της διοίκησης και ενώ πάντα δρούσαμε χωρίς εντάσεις και με μόνο γνώμονα την προστασία και ευημερία της ΑΕΛ καλούμαστε για ακόμα μια φορά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Με το να βγάζεις ανθρώπους μπροστά ώστε να καλύψετε τα δικά σας λάθη και την δική σας αδυναμία σας κάνει λίγους επικοινωνιακά. Οι επισημάνσεις μας από ΤΗΝ ΑΡΧΗ ουδέποτε λήφθηκαν σοβαρά. Είπαμε τις απόψεις μας σε όλους σας για το πως να κινηθείτε. Επανειλημμένα αναφερθήκαμε σε τακτικές που είμαστε ενάντια που ως επί το πλείστον θα έχουν μόνο καταστροφικά αποτελέσματα.
Αυτό που ζητήσαμε ήταν υγεία, διαφάνεια, ειλικρίνεια και ο καθένας μέσα στην ομάδα να έχει τον ρόλο που του αντιστοιχεί. Δεν είστε εδώ για να χωρίσετε τον κόσμο αλλά για να τον ενώσετε, αλλά μέχρι τώρα έχετε καταφέρει το αντίθετο. Ξενερώνετε τον κόσμο που πέρασε τα πάνδεινα και συνεχίζετε να είστε κατώτεροι των περιστάσεων.
Εσείς που έρχεστε ως κομήτες που θέλουν να ξεπλύνουν αμαρτίες διαχωρίζοντας και διασπώντας την κερκίδα σε αγνούς και μολυσμένους, να ψάξετε αλλού να βρείτε αποδιοπομπαίους τράγους! Άλλοι είναι εδώ περαστικοί και άλλοι κατά συνθήκη. Εμείς βάζοντας την ΑΕΛ πάνω από όλα, θα είμαστε μπροστά και παρών τώρα και πάντα, για να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει!
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
MONSTERS
ΘΥΡΑ 1»

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV