Χωρίς κόσμο το Απόλλων Πόντου-Νίκη Βόλου

Στην Διαύγεια δημοσιεύτηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα Απόλλων Πόντου-Νίκη Βόλου (22/10 – 16:00) χωρίς θεατές στο γήπεδο του Πολυκάστρου. Οπως αναφέρεται το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση ελλείψεων που έχουν επισημανθεί από την επιτροπή ελέγχου καταλληλόλητας της ΠΕ Κιλκίς.

Αναλυτικά:

Την χορήγηση άδειας διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου, πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 2023-24, στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ όπως παρακάτω:

Ημερομηνία Ώρα Ομάδα Α Ομάδα Β

Κυριακή 22-10-2023 16:00

Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Πολυκάστρου, χωρίς θεατές μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των ελλείψεων που έχουν επισημανθεί από την επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας (αρ.56Γ Ν.2725/1999) της Π.Ε Κιλκίς και σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων της SUPER LEAGUE 2 2022-2023 και τηρουμένων των προϋποθέσεων των ανωτέρων σχετικών.

Ο διοργανωτής θα πρέπει να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, τάξης και πρώτων βοηθειών (ΕΚΑΒ, ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Π.Υ κλπ).sfina.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV