Παραδίδει και Δωρεάν μαθήματα διοίκησης ο δήμαρχος Βόλου
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σχετικά με το Πανθεσσαλικό, έκανε λόγο για ''όργιο παραπληροφόρησης και σπέκουλας'' για τη χρήση του, ενώ στρέφεται εναντίον των παραγόντων της ΠΑΕ Νίκη και μάλιστα τους προσφέρει και δωρεάν μαθήματα διοίκησης.

''Σχετικά με το όργιο παραπληροφόρησης και της σπέκουλας γύρω από το θέμα της χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που αποτυχημένοι παράγοντες της Νίκης Βόλου έχουν εξαπολύσει για να καλύψουν την πολλαπλώς διαπιστωμένη από όλους ανικανότητά τους ξεκαθαρίζω ότι η ευθύνη αποκλειστικά και μόνο βαρύνει αυτούς.

Από πλευράς φορέα διαχείρισης του Πανθεσαλικού η σχετική σύμβαση τηρείται απαρέγκλιτα. Ωστόσο η πλήρης άγνοια που προφανώς χαρακτηρίζει τους συγκεκριμένους «παράγοντες», ενδεχομένως και η ενασχόλησή τους με αλλότριες επιδιώξεις που επέβαλαν την εργαλειοποίηση της ομάδας, τους οδήγησαν στην τραγική παράλειψη να μην ζητήσουν κλειδάριθμο κατά τη κλήρωση των αγώνων, ώστε να αποτραπεί η διεξαγωγή αγώνων στο ίδιο γήπεδο με την ΠΑΕ Βόλος την ίδια αγωνιστική και μάλιστα σε διάστημα 48 ωρών όπως ρητά ορίζεται. Όπως θα έπρεπε να γνωρίζουν στην περίπτωση αυτή προηγείται η ομάδα της ανώτερης κατηγορίας, δηλαδή η ΠΑΕ Βόλος.

Αν οι κύριοι αυτοί πραγματικά αγαπούν την ομάδα και δεν την χρησιμοποιούν για να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, είμαστε πρόθυμοι να τους παραδώσουμε μαθήματα διοίκησης. Και μάλιστα δωρεάν. Πάντως ας σταματήσουν επιτέλους αυτή την καραμέλα περί διώξεων κλπ. Εχει λιώσει προ πολλού.''

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV