Η FIFA μελετά την άρση του αποκλεισμού της Ρωσίας
H FIFA προσανατολίζεται να άρει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από το διεθνές ποδοσφαιρικό προσκήνιο, ακολουθώντας τη χαλάρωση των περιορισμών που αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα η UEFA. 
Αυτό αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του "Sky News", προσθέτοντας ότι το συμβούλιο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, το οποίο θα συνεδριάσει αργότερα σήμερα, ενδέχεται να ανοίξει το δρόμο για τη συμμετοχή των ρωσικών εθνικών ομάδων (αγοριών και κοριτσιών) στα Παγκόσμια Κύπελλα Κ17, εφόσον εξασφαλίσουν την πρόκριση στην τελική φάση.

Υπενθυμίζεται ότι η UEFA αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να επιτρέψει τη συμμετοχή ρωσικών ομάδων ανηλίκων στις διοργανώσεις της.

Κοινή υποψηφιότητα Ιταλίας και Τουρκίας για το Euro 2032
Η UEFA επιβεβαίωσε την κοινή υποψηφιότητα της Ιταλίας με την Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2032. Σύμφωνα με αυτήν την προοπτική, ο εναρκτήριος αγώνας θα πρέπει να γίνει στην Τουρκία και ο τελικός στην Ιταλία, ακόμα κι αν αυτές οι καταστάσεις αποτελούν μέρος μιας άλλης διαπραγμάτευσης που δεν έχει αρχίσει ακόμη.
Οι όμιλοι θα χωριστούν μεταξύ των δύο χωρών. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γίνεται σε δύο διαφορετικές χώρες. Συνέβη στο Βέλγιο και την Ολλανδία το 2000, στην Αυστρία και την Ελβετία το 2008 και στην Πολωνία και την Ουκρανία το 2012. Με την κοινή αυτή υποψηφιότητα, ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή του EURO 2028 σε Αγγλία, Ουαλία, Ιρλανδία και Σκωτία.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV