Superleague 2: Εύκολα η Νίκη Βόλου τον Καμπανιακό με 2-0




Η Νίκη Βόλου επικράτησε άνετα του Καμπανιακού με 2-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο παιχνίδι που έκλεισε την 6η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2.Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε προβάδισμα στο 30' όταν ο Κάσσος γύρισε τη μπάλα στον Τζιώρα και ο τελευταίος την έστειλε στα δίχτυα του Κασαπίδη για το 1-0.Οι κυανόλευκοι πήγαν με προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο καθώς στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανδρέου έπιασε κεφαλιά νικώντας τον Κασαπίδη για το 2-0.

Η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο στο 53' όταν το πλασέ του Μιράντα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κασαπίδη ενώ ο Γαβριηλίδης στη συνέχεια σούταρε εκτός εστίας.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος (70′ Τοπαλίδης), Αναστασίου, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (61′ Λίταινας), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο (80′ Πολίτης), Μιράντα (61′ Κρητικός), Τζιώρας (70′ Μοράρ).

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Γαρύφαλλος, Γιουκούδης, Καθάριος Ν. (77′ Καράμπελας), Μπούσης, Παπαστεριανός, Πόζογλου (70′ Ξιφιλίνος), Καθάριος Π. (46′ Προσκυνητόπουλος), Σαρβανίδης (46′ Έππας), Τότσκα (60′ Μάνιος), Φροσύνης.


Το πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β' 2-1

Απόλλων Πόντου - Κοζάνη 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 0-2

Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β' 3-2

Νίκη Βόλου - Καμπανιακός 2-0


Επόμενη αγωνιστική (7η):

Κοζάνη-ΑΕΛ

Καμπανιακός-Απόλλων Πόντου

ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΚ Β-Νίκη Βόλου

Ηρακλής-Λεβαδειακός



ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV