Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις Πογιέτ για τα επόμενα παιχνίδια




Με την φιλική αναμέτρηση της Νέας Ζηλανδίας με την Ελλάδα να πλησιάζει (17/11), αλλά και με το  κρίσιμο ματς της 21ης Νοεμβρίου κόντρα στη Γαλλία να ακολουθεί, ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα καλέσει στη πρωτεύουσα για προπονήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε 32 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τα δυο ματς, έχοντας τέσσερις τερματοφύλακες και τέσσερα δεξιά μπακ. 

Αξιοσημείωτη η επιστροφή του Γιώργος Αθανασιάδης της ΑΕΚ στη «γαλανόλευκη», αλλά και το «ντεμπούτο» του νεαρού μπακ του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βαγιαννίδη. Μεταξύ άλλων στα ενδιαφέροντα υπάρχει και η επαναφορά του Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και του χαφ της Ράκοφ, Γιάννη Παπανικολάου. Αντίθετα για μια ακόμη φορά στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ, δεν βρίσκεται ο Τάσος Δουβίκας της Θέλτα.

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι οι εξής:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV