Νίκη Βόλου Μπάσκετ: Φοβερή νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Αίολο Αγυιάς




Το πρώτο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα της National League 1 πήρε η ομάδα μας απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Αίολο Αγυιάς. 

Παρά τις απουσίες των Ιντό και Βρεττά, με τον Στύλλα ανέτοιμο και με τον αρχηγό μας Σάκη Κουτίνα να παίζει με ενέσεις λόγω ενοχλήσεων στην μέση, η ομάδα μας έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ και στις δύο άκρες του παρκέ και χτίζοντας διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο μπόρεσε να επικρατήσει του Αιόλου Αγυιάς σχετικά εύκολα.

Ο coach Παναγιώτης Γκουγκουτούδης πήρε τα μέγιστα από τους αθλητές που αγωνίστηκαν, ενώ ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο Κλειστό μπόρεσε να δει τις πραγματικές δυνατότητες της φετινής μας ομάδας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για το πάθος, την ενέργεια και την μεγάλη αυτή νίκη. Ευχόμαστε στην πολύ δυνατή ομάδα του Αιόλου Αγυιάς καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να ευοδωθούν οι στόχοι τους.

Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα μας! Στο επόμενο αγώνα ακόμα περισσότεροι, συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και με πολλή δουλειά στο φετινό πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου, Σαρακενίδης, Κωνσταντινέλης 

Δεκάλεπτα: 25-10, 39-26, 56-46, 77-57

Νίκη Βόλου (Γκουγκουτούδης): Βλαχογιάννης 19, Κουτίνας 13 (2), Κωστούλας 18 (2), Γυφτάκης 8, Βερτζάγιας 6, Σούκερας 3 (1), Τάσσος 2, Οικονομίδης 2, Μισαηλίδης 6 (2), Αμπάρης.

Αίολος Αγυιάς Πατρών (Παπαδημητρίου): Παπαφωτίου 15 (3), Νιφόρας 11, Φραντζής 2, Χατζόπουλος 10, Θανόπουλος 8, Κολσούζογλου 4, Παπανδρεόπουλος 4, Αλαφοδήμος, Χριστόπουλος, Καραπιπέρης 3, Κέκκερης, Στόλλας.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV