F1: Η Ferrari αποκάλυψε την νέα κατακόκκινη εμφάνισή της για το Λας Βέγκας




Η Ferrari αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο χρώμα για το Grand Prix του Λας Βέγκας με το παραδοσιακό κόκκινο στα αυτοκίνητα SF-23 να έχει μια νότα λευκού. Τα αγωνιστικά κοστούμια και τα κράνη του Charles Leclerc και του Carlos Sainz έχουν επίσης την ίδια μεταχείριση για να γιορτάσουν την εμφάνιση της Ferrari από τη δεκαετία του '70.

Με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Formula 1 στο Λας Βέγκας να πλησιάζει, η σχεδίαση της ιταλικής ομάδας είναι ένα νεύμα στην πρώτη «χρυσή εποχή» του αθλήματος στις ΗΠΑ, όπου η Ferrari απόλαυσε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές στην ιστορία της.




Ο σπουδαίος Niki Lauda κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους εκείνη την εποχή - το 1975 και το 1977 - με νίκη στο Watkins Glen το 1975. Ο Clay Regazzoni κέρδισε επίσης στο Long Beach το 1976 ενώ ο Carlos Reutemann θριάμβευσε στο Watkins Glen το 1978.

Ενώ τη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε το 1979 ο Ζιλ Βιλνέβ με ένα αμερικανικό διπλό με νίκες στο Λονγκ Μπιτς και στο Γουότκινς Γκλεν.

Σε όλη εκείνη τη δεκαετία υπήρχε άφθονο λευκό μαζί με το παραδοσιακό κόκκινο χρώμα της Ferrari, με την ομάδα να αποφασίζει να το επαναλάβει για το μοναδικό θέαμα που είναι το φετινό Grand Prix του Λας Βέγκας.

Εκτός από τα κράνη και τα αγωνιστικά κοστούμια των Leclerc και Sainz που ακολουθούν την εμφάνιση, ο συνεργάτης της Ferrari, Puma, δημιούργησε επίσης νέο κιτ ομάδας ειδικά για τον αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV