Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που δέχτηκε την επίθεση

Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που δέχτηκε την επίθεση

Σε ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε βαρύτατα από την φωτοβολίδα στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί στο Κρατικό Νίκαιας.

Το ανακοινωθέν του διοικητή του Γενικού Κρατικού σημειώνει ότι η επέμβαση ακρωτηριασμού του αριστερού ποδιού του έγινε «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».  

Το ιατρικό ανακοινωθέν:  Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. 

Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Πηγή: www.metrosport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV