Καλύτερη αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης της χρονιάς η Αθανασία Καρατσιβή

Καλύτερη αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης της χρονιάς αναδείχτηκε η Αθανασία Καρατσιβή, ενώ το τίτλο του καλύτερου ανερχόμενου προπονητή κατέκτησε ο Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά:

Καλύτερη αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης της χρονιάς η Αθανασία Καρατσιβή και καλύτερος ανερχόμενος προπονητής ο Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης στους καλύτερους της χρονιάς στα αθλήματα του υγρού στίβου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ).
Με μία ακόμη μεγάλη διάκριση κλείνει η φετινή χρονιά για το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου μας.
🔹Στην ετήσια ανάδειξη των καλύτερων στα αθλήματα του υγρού στίβου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ) η αθλήτρια μας Αθανασία Καρατσιβή αναδείχθηκε η καλύτερη αθλήτρια τεχνικής κολύμβησης και ο προπονητής μας Γρηγόρης Καλαιτζογλίδης ως ο καλύτερος ανερχόμενος προπονητής.
Στο ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού της ΚΟΕ αποτυπώνεται η νέα αυτή διάκριση
Οι προσπάθειες και οι κόποι των τελευταίων δύο χρόνων κάθε μέρα που περνάει αποδίδουν καρπούς και μέσα απο την αναγνώριση και δικαίωση μετουσιώνουν την όλη προσπάθεια σε μια διαρκώς ανοδική πορεία και μια διαρκή εξέλιξη βελτίωσης και νέων επιτυχιών.
🔹Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Αθανασία και τον Γρηγόρη για αυτή τη νέα διάκριση που αποτελεί καταξίωση και τιμή για την προσπάθεια και την πορεία που έχει καταγραφεί και αποτυπωθεί στις αγωνιστικές επιτυχίες.
🔹
Μα πάνω και απο αυτά τα χαρακτηριστικά θα θέλαμε να τονίσουμε και τους δύο εξαιρετικούς χαρακτήρες ανθρώπων τόσο σε επίπεδο αθλητών όσο και προπονητών που έχουμε την τιμή να ανήκουν στις τάξεις του τμήματος κολύμβησης και του συλλόγου μας ευρύτερα. Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που η κάθε προσπάθεια μας για το καλύτερο σε κάθε τομέα δραστηριότητας του τμήματος κολύμβησης όχι μόνο αποτυπώνεται στις αγωνιστικές επιτυχίες αλλά και αναγνωρίζεται κάθε μέρα και περισσότερο γεγονός που μας δικαιώνει και συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση ενδιαφέροντος και προσφοράς στο χώρο του αθλητισμού που υπηρετούμε μεσα από τις διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου μας που κλείνει 100 χρόνια ιστορίας στην ανατολή της νέας χρονιάς και συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερο Παλαιότερο
Εγγραφείτε στο κανάλι μας και γίνετε μέλη: Youtube: Blue Heart TV